Logotip de Adolescents.cat
anonim1234
anonim1234
Any: 1999
Comarca: Osona
Data: 29/11/15 10:38
Sóc una desagraïda?
Hola!, sóc una noia que fa poc ha fet els 16 anys, realment mai m'ha agradat créixer perquè sempre he estat més avançada que les meves amigues en temes de desenvolupament. La meva cosina gran, pel dia de l'aniversari, m'ha regalat la seva moto. A ella li feia moltíssima il·lusió que jo la portés, però a mi no se si em fa tanta il·lusió. Ara diu que em pagarà les classes de conduir i jo no vull que es gasti diners en una cosa que no se si uilitzarè. Jo no se que fer, em sento molt agobiada amb tot aquest tema. En part trobo que soc molt desagraïda perquè hi ha molta gent a la meva edat que mataria per una moto. No se que fer! Ajuda!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 19:17
Hola anonim1234!

Doncs el millor que pots fer és ser sincera, agrair-li el detall que ha tingut, però explicar-li el que ens has dit a nosaltres. Tan important és ser agraït com poder dir allò que sentim de forma respectuosa. Fixa't que estàs prevenint que es gasti uns diners, ja que de moment no tens clar el que vols fer.

Per tant, parla amb ella!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: