Logotip de Adolescents.cat
The motherfucker
The motherfucker
Any: 1997
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 28/11/15 21:19
Estic en una cruïlla una mica difícil.
Hola, estava mirant per aqui a Adolescents.cat ( tot i que no sóc gens actiu en aquesta pàgina ) i he vist que tenieu un apartat de consultori. Així que m'aprofitaré de l'opció que em fiqueu a l'abast, i gràcies per prestar aquest servei.

Bé, fa poc ho vaig deixar amb la meva parella i la veritat és que ho varem deixar perquè a mi m'agrada una altra persona, i tampoc és plan de fer-li mal, així que millor acabar-ho. Aquesta altra persona, la qual vam parlar fins ben entrada la nit sobre temes de la vida, va cambiar el seu comportament amb mi des d'aquell dia, i intento ser el màxim obert que puc amb ella i normalment ens assentem junts, però la noto més reservada i no sé que pensar. Què em recomanarieu que fes? Això es un no rotund?

Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 18:28
Hola The motherfucker!

En primer lloc agrair els teus comentaris, ens agrada saber que us és d'utilitat!

El que nosaltres et recomanaríem és que ho parlessis amb ella, que li poguessis explicar com et sents i el canvi d'actitud que has notat des d'aquella nit. No creiem que sigui un no rotund, però per sortir de dubtes, has de parlar-ho amb ella.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: