Logotip de Adolescents.cat
Alma
Alma
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 28/11/15 21:18
BRAQUETS?
Tinc les dent bastan malament. Sobretot a la part inferior. Se que m'hauria de posar braquets i la veritat esque n'estic bastan convençuda. Però hem fa por la opinio de la gent. M'agradaria saber la teva opinio sobre el que la gent i hem pot dir i com hem pot agectar sobretpt amb les nois.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 18:08
Hola Alma!

No facis cas als comentaris de la resta, si tens les dents bastant malament i el teu dentista t'ha recomanat que et posis bràquets, posa-te'ls! Quan siguis més gran ho agrairàs, ja que tindràs les dents perfectament col·locades.

Si tu et sents segura amb tu mateixa, t'estimes i t'acceptes tal com ets, portis o no bràquets, i tens una bona autoestima, els comentaris dels altres t'importaran ben poc!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: