Logotip de Adolescents.cat
Alma
Alma
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 28/11/15 21:14
Pes
el que volia consultar es sobre el meu pes. Tinc 15 anys peso 51kg i estic prima. Pero tot i això yo no estic satisfeta. La gent hem diu que estic prima però es un complexe que yo tinc amb mi mateixa. Hem sento gorda tot i que se que no es així. Moltes vegades no vull menjar ho vull fer molt ejercici. La pregunta que tinc es perque hem sento així. Perque un dia hem miro al mirall i hem veig bé i al altre mentren ganes de plorar i no me les puc aguantar.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 18:02
Hola Alma!

Estaria bé que traslladessis la teva consulta al Consultori d'Alimentació, les nostres companyes segur que et responen a aquests dubtes que tens i t'orienten millor que nosaltres!

Recorda que és molt important que ens estimem i ens acceptem tal com són. Només tenim un cos i que aquest ens ha d'acompanyar tota la vida. Una dieta variada i equilibrada, amb una mica d'esport de forma moderada, t'ajudaran a mantenir-te en forma i a sentir-te bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: