Logotip de Adolescents.cat
 lov3
lov3
Any: 2004
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 27/11/15 20:12
ajuda.... no vull perdre les amigues.
resulta que avui hem estat fet valors a classe i hem parlat de les enfadades.... jo fa alguns dies que estic enfadad ammb una de les meves millors amigues del cole, pero no li volia dir x ofendre. al final he pensat que seria millor que ho digues, aixi em treia el pes de sobre. resulta que mentre un dia e vaig enfadar amb ella, amb les dun curs menys que jo, s'aliaven, i un nen de la classe em va venir a fer companyia (li agrado). total, que no podia aguantar mes no parantnos i ens vam prdonar pero a mi e dolia perrque vaig descobrir que havien fet un grup de xat que parlaven d'aquell nen i jo, que si erem novios.... i m'ho van fer tot a esquena meva. es deien secrets entre elles perque m'hi fixes, i jo intentava evitar, pero em feia molta rabia que fessin un grup parlant de nosaltres sense dir-nos res. com que he sabut (quan hem parlat) que les d'un curs menys que jo deien coses de mi i jo no les podia saber m'ha agafat una rabia que els he deixat de parlar. em fa pena perque se que la meeva amiga es preocupa, pero des de que sha començat a fer amiga delles em deixen com de banda, (i dieume envejosa) però em fa enveja la confiança que han agafat en pocs dies, i a mi m'hagin exlos. el problema es que l'escola es petita i a l'estona lliure estic sense fer res, a vegades estic amb les petites... i les meves altres amigues (no del cole) no les veig gaire perque estan lluny.. em sento dolgud i traida d'alguna manera. ajudeume, què puuc fer??

moltes gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 20:44
Hola lov3!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs és natural que t'hagis sentit traïda. Deixa passar uns dies, que les coses es posin a lloc. Diga-li, si no ho has fet ja, a la teva amiga que et sents aixi. Si sou bones amigues et recolzarà.

Intenta obrir-te a nous plans i nova gent de l'escola. Ara és una mica estrany els primers dies erò és un tema quees solucionarà!

Ànims!

ELI Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: