Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Menorca
Data: 27/11/15 19:52
No sé si estic enamorada d'ell però m'ha fet molt mal la ruptura.. també, problemes psicològics!!
Hola Elena,
Sóc una nena d'uns 16 anys, fa 1 any i 5 mesos he estat de relació amb un nen de 19 anys, ell es de Bcn i jo per problemes familiars vaig haver de marxar a Menorca fa anys. O sigui, no visc a bcn ni tampoc el veig a diari en persona, potser algun cap de setmana o quan hi ha festa ell ve o jo hi vaig ja que també tinc família allà. No sé si es culpa de la relació a distància que això va malament o es què ja que cadascú te problemes a casa afecta. Primerament com a lògica no sentia tanta cosa com sento ara, ara sento una cosa que es inevitable.. Abans hem donava igual no parlar tot el dia, però fins ara ho necessitava. Era com si fos una medicació ja que si estava de mal humor ell me'l feia esborrar, de cada dia he anat sentin més i més en que ell es reboti perquè no li digui les simples xorrades que potser a ell li agraden com carinyo, amor i això o perquè no surti de mi pel simple WhatsApp algun t'estimo que ell deia que això era el que també li agradava.. el motivava.. però jo sóc una nena que no se aquests últims anys m'he tancat de tal manera que ja no ho se dir així perquè així en que ho senti.. Tinc problemes psicològics, des de fa uns mesos vaig de psicòleg i la veritat es que m'esta ajudant bastant, la ruptura dels meus pares, el 'trasllado' a Menorca, problemes familiars i entre altres.. Tinc un lio de tot, no sé com sortir ni solucionar-me res, ara mateix estic enfonsada com fa uns mesos.. Una especialista hem va receptar gotes antidepressives perquè hem va veure molt baixa d'ànims i m'ajuden també, espero que hem segueixi fent l'efecte que m'esta fent.
En que hagi mesclat les coses, espero que m'hagis entes i sabent aquestes poques coses sàpigues per on vaig. Si vols i pots hem contestis, hem seria de molta ajuda la teva opinió. Petons, anònima des de Menorca.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 20:41
Hola guapa!

sÓC L'eLI auLET. PSICÒLOGA D'iNTERPERSONAL.

DONCS T'ENTENC PERFECTAMENT QUE ESTIGUIS FETA UN LIO! ÉS TAN NATURAL AMB TOT EL QUE T'HA PASSAT.

FAS MOLT BÉ D'ANAR AL PSICÒLEG I ANAR-TE DEIXANT AJUDANT I POSANT ESFORÇ PER ESTAR MILLOR.

PARLA AMB LA TEVA PARELLA, EXPLICA-LI COM ET SENTS DE MANERA QUE ENTENGUI QUE ESTÀS EN UN MOMENT COMPLICAT I QUE PER AIXÒ A VEGADES ET COMPORTES D'AQUESTA MANERA!

ÉS NATURAL! nO ET PASSA RES QUE NO SIGUI NORMAL EN LA TEVA SITAUCIÓ!

DÓNA'T TEMPS I TOT S'ANIRÀ POSANT A LLOC!

ÀNIMS!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: