Logotip de Adolescents.cat
Jara2611
Jara2611
Any: 2001
Comarca: Alt Camp
Data: 27/11/15 16:44
Realment m'estima? O només sóc una joguina durant la setmana?
Fa un any i mitg un noi del meu insti, em va obrir pel Whatsapp (ell és dos anys més gran). i inmediatament ens vam enamorar. El problema? Qué no sé realment si està enamorat de mi, tot i que ell m'ho diu cada día.
Realment, per una part crec que m'estima mooolt, ja que no puc sortir amb ell ni quedar, perquè muns pares no em deixen, i suposo que aguantar tant de temps vol dir alguna cosa... però...el problema comença quan arriba el cap de setmana, ja que marxa a un càmping, i no m'obra fins diumenge per la tarda quan arriba a casa. Això em fa dubtar de que potser allà té algú, i per això passa de mi al cap de setmana, i jo em sento com una tonta i avegades ni l'obru perquè penso que el molesto, tot i que ell m'ha dit que no molesto. També he deduit que crec que falla algo perquè mai es queda al pati amb mi, quan jo li he demanat... i no em diu res quan em veu...com si no em coneixes.
Aixi que...qué penseu?
Realment m'estima? O només sóc una joguina durant la setmana? I quan aconsegueixi el lio em deixarà de parlar?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 20:31
Hola jara2611!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs potser t'estima a la seva manera. Ara, si a tu aquesta manera d'estimar no t'agrada li hauràs de plantejar. Diga-li el qeu t'agradaria, com per exemple, que et digues alguna cosa el dissabte cap al migdia o al vespre i que al pati algun dia poguéssiu estar junts i altres no.

Amb la parella hem d'aprendre a negociar i, si l'altre no vol, doncs serà impossible tenir una relació sana sense fer pactes.

O a cas vols estar en una relació on la teva opinió no compti?

Sort!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: