Logotip de Adolescents.cat
AmigaLola
AmigaLola
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 27/11/15 12:50
Sóc jo? O li pasa a tothom? Curiosity (+´+´+´+´+´+´+´+´+´+´)
Hola! Pregunto una cosa.. i es que per que quant algú escolta alguna frase que li agrada molt cambia la personalitatt i no para de repetir la frase..
Osigui, a mi m'agrada molt les cançons de fa anys com AC/DC, The Beatles o Queen, i fa poc vaig escoltar "I want to break free" de Queen, i desde llavors.. he cambiat la personalitat (una mica).. això li pasa a tothom?
Es que ara no paro de repetir I WANT TO BREAAAK FREE cantant saps? xD osigui m'encanta la frase "Quiero ser libre" i la canço te tota la rao.. i no se perque, ara estic com més cambiant... pot ser per la canço? O simplement perque sóc o estic entrant en la fase d'adolesencia???
Desde ben petita que m'agrada les cançons así.. dels 50,60,70 sempre he sigut així, i crec que es perque desde que estava en la panxa de ma mare, hem posaven cançons rock i heavy.. (o antonio machin i nat king cole, que per favor m'ho se tot xD)
Buenu, al gra.. aixó de cambiar personalitat i no parar de repetir una frase per una canço.. es normal? o només hem pasa ami? I perquè pot ser??
(es una pregunta molt rara, però m'agradaria resposta a això que hem pregunto repetidament...)
:3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 20:26
Hola amigaLola!

Docns és genial!! Disfruta-hoo!!! Aquesta és la millor música del món i dóna missatges super bons!!!

No et passa res!

Només que t'agrada el Rock'n Roll!!

Endavannttt!!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: