Logotip de Adolescents.cat
MariaOneDirection
MariaOneDirection
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 26/11/15 19:40
SÓC UNA GUARRA?:( [por fin te encontré] --> és per recordarme
Sóc una guarra? Per què és això el que molta gent pensa i alguns cops penso que potser tenen raó...
Veureu jo sóc una noia que m'he liat amb bastants nois (tinc 15 anys). La gent hem tracta de guarra i la major part del temps no hi dóno cap importancia però arriba un punt en que m'afecten les paraules de la gent, i em sento malament amb mi mateixa i no sé que fer. De vegades fins i tot vec que els meus pares també s'ho pensen, perquè algun cop (sense cap mala intenció) m'ho han donat a entendre i això encara hem fa més mal... A part de tot això, hi ha un nen que m'agrada moltíssim i va amb mi a classe i no vull que pensi de mi el mateix que pensen tots. Què puc fer per què parin de dir-me i de pensar aquestes coses? A més des de l'estiu que no m'he tornat a liar amb cap noi. Siusplau no hem digueu que passi d'ells... Gràcies per ajudar-me!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 20:22
Hola MariaOneDirection!

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'interpersonal.

Doncs et felicito perquè ja has començat a fer passos. Ja fa temps que no et lies amb ningú!

Doncs el qeu has de fer és plantejar-te com és la teva imatge i alguns comportaments amb els que els altres pensen que ets una guarra. Aixi qeu intenta modificar la imatge i vesteix-te d'una manera que t'agradi però una mica menys directe i segueix disminuint alguns comportaments pels que els altres t'etiqueten de guarra.

Anirà bé!

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: