Logotip de Adolescents.cat
Riallera
Riallera
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 26/11/15 18:42
M'agrada un noi i no sé que fer!
Hola em dic Lua i tinc 14 anys, m'agrada un noi de la meva classe fa dos anys, fa tres anys li vaig demanar per sortir però ell no em va dir res, ara tinc por de dir-li per si no em torna a contestar. Necessito que m'ajudeu, que he de fer, li dic o no li dic. Ajuda!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 19:03
Hola riallera!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs pots tornar-ho a intentar. Evidentment ell té dret a dir que si o que no. Ara no podem saber què et dirà fins que no li demanis. Aixi que si en tens ganes demana-li i sabràs la resposta.

Si diu que si genial i si diu que no doncs ja tindràs informació per saber que no pots perdre 3 anys més de la teva vida esperant-lo!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: