Logotip de Adolescents.cat
PILI
PILI
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 26/11/15 17:34
Plorar plorar i plorar
Bona tarda adolescents
Us explico el meu problema. M'he enamorat per primer cop a finals d'aquest últim estiu, allà a mitjants d'agost. La història és llarga... però la resumeixo. Em vaig pillar de seguida de un noi (a les 3 setmanes de parlar amb ell o aixi). El que passa és que a ell també li vaig començar a molar però cap dels dos ens ho deiem. Allà a setembre jo ja m'havia enamorat, però molt. I via captures d'una amiga meva vaig veure que ell també (li havia dit el noi) però al cap de poc estava amb una altra. Vaig estar unes 2 setmanes plorant tots els dies fins que ell undia em va dir que havia deixat la noia per mi, que estava enamorat de mi i que si li podia donar una oportunitat. Jo seguia igual o més enamorada d'ell, però per vergonya i per por de que per culpa de que les meves inseguretats i tot li fes mal li vaig dir que no. No era per lo de la noia, ni molt menys, era vergonya i por. Va estar com 2 mesos insistint, dient-me que volia estar amb mi, que sudes de tot i que estigués amb ell. Em va costar moltissim, però finalment vaig deixar-ho tot i dirli que si. perquè lestimava. Però nosé si s'en va cansar o algo i em va dir que no. "que no tenia temps"per tenir una relació, que no era jo, sino el temps. Daixò fa unes 3 setmanes o un mes... i doncs ell li va dir a una amiga meva que ja no pensava amb mi, amb lo nostre ni re, i em vaig enterar fa res que esta tontejant amb una altre... i es que porto un mes plorant a cada classe, que la meva profe magafa quasi cada divendres i parlem, he baixat molt amb les notes i alomillor suspeng la meitat d'assignatures (soc de treure notables i exelents). diu que no tew temps, però te el mateix que quan deia que sudes de tot i que estigués amb ell... ns. alomillor mai mha estimat de veritat? es que no soblida tant rapid a una persona no? Jo no paro de perdre el temps plorsnt per algú que no en te per mi... pero es que nopuc... que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 19:01
Hola Pili!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs és natural que hagis estat plorant en aquesta situació. Però ara potser toca començara centrar-te en tu i acceptar el que ha passat. Sona dur, però la realitat és aquesta i no et va gens bé perdre més temps esperant que el princep torni.

Aixi que eixuga les llagrimes i aprofta el que has après d'aquesta història per apartar les pors i inseguretats! A la vida ens hem d'arriscar i veure què passa!

Endavant! Hi ha moltes coses a aprendre !!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: