Logotip de Adolescents.cat
Luciapadron16
Luciapadron16
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 25/11/15 22:41
Nois...
Hola! Em podeu ajudar siusplau!! M'agrada un noi desde començament d'estiu, vaig tenir una oportunitat pero la vaig desaprofitar... Ara ell ha passat de pagina (crec, se que li hauria de dir pero sempre es més facil dir-ho que fer-ho). He quedat amb ell, no crec que passi res, pero, que hauria de fer??? Siusplau ajuda,
Merciiiiii, i petons adolesceents!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 18:53
HolaLuciapadron16!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs suposo que ara ja haurem quedat! Però ne aquestes situacions tots estem una mica nerviosos i no sabem què fer del tot. Jo et suggereixo que quan t'hi trobis el primer objectiu ha de ser disfrutar del pla, sense fer gaires preparacions...Anar-hi una mica amb la curiositat de veure què passarà.

Llavors, doncs si, pots decidir expressar el que sents. Si et ve de gust téns tot el dret! Si et diu que ja ha passat pàgina doncs ho hauràs d'acceptar, però està bé haver fet el qeu volies!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: