Logotip de Adolescents.cat
fanlodo
fanlodo
Any: 1998
Comarca: Garrotxa
Data: 25/11/15 22:03
COM SUPERAR-HO (fanlodo)
Hola, primer de tot gràcies per respondre a la pregunta...

Doncs mireu, estic super enamorada d'un tio que passa de mi (és més, fins fa poc m'odiava, em tractava malament per fer-se el guai) i fa més de dos anys que estic així. No sé si el puc considerar "amic" perquè ara no parlem mai. El que vull aconseguir és que em deixi de cridar l'atenció, que em deixi de ser perfecte... perquè per mi és perfecte, en tots els sentits (crec que això és el que se sent al estar enamorat). Doncs això, si us plau ajuda... ja fa més d'un any que tinc somnis on surt ell liant-se amb una tia la qual no sóc jo... Si us plau, necessito saber maneres perquè estic feta pols.
Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 13:17
Hola fanlodo!

Creiem que ja vàrem contestar a la teva consulta, et deixem l'enllaç per si no vas poder llegir-la:



Rellegeix de nou el que et dèiem, és important que intentis posar distància entre vosaltres (física, virtual, mental i emocional). Et recomanem que et distreguis, que busquis coses que t'aporten benestar, amplia el teu cercle d'amistats, coneix gent nova, parlar amb les teves amigues de tota la vida...

Sabem que no és fàcil, però t'assegurem que es pot aconseguir!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: