Logotip de Adolescents.cat
Lid
Lid
Any: 2001
Comarca: Alt Penedès
Data: 25/11/15 19:51
Necessito consell.
Jo estic de "tonteo" amb un noi, ell m'agrada i jo li agrado, però el que no tinc tant clar és si seguiré agradant-li quan em vegi. És dir, veure m'ha vist, però no això de haver quedat oficialment, només d'un moment o d'un simple "hola" o "adéu". El que em fa por és que no li agradi, vaja. Sempre em diu que si que li agradaré i no sé què però jo no estic tant segura, així que necessito consell perquè no sóc gens segura de mi mateixa i en res el veig. Què tinc que fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 13:02
Hola Lid!

Doncs confia més en tu! Evidentment que pot passar que quan us veieu i us conegueu millor no us agradeu, però és quelcom que també et pot passar a tu. El que et recomanem és que no hi pensis tant, deixa't portar, de moment sabeu que us agradeu, i probablement quan us veieu també. Deixa que la cosa flueixi, i ja veureu com va evolucionant la vostra relació! Entenem que et preocupi, però és quelcom que no podem controlar!

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: