Logotip de Adolescents.cat
Missholu
Missholu
Any: 1997
Comarca: Menorca
Data: 25/11/15 15:25
Juntes contra el món.
Per mi tu ets la definició de la paraula t’estimo, de bellesa, de llibertat i de tots els sentiment que tinc dins la meva ment. Veure aquest somriure preciós que tens, porta a la meva vida a un alt nivell de felicitat.. És sincerament indescriptible, se capaç d’admirar aquest meravellós somriure que m’ha enamorat. Totes dos sabem que no tindrem una vida èpica, no és com les pelis com tu dius, vivim en el món real. Però saps què? T’he estimat i t’estimaré amb tota la meva ànima i per mi, això és suficient.
En moments de pena i sofriment, estaré aquí, agafaré la teva tristesa i la faré meva. Juntes intentarem controlar el mar de llàgrimes i els obstacles que hi poden haver al llarg de la nostra vida.
T’estimo amor. Sóc qui sóc gràcies a tu. Tu ets totes les meves raons, totes les meves esperances i tots els meus somnis. No importa el que ens porti el futur, per mi cada dia que estic amb tu, és el dia més important de la meva vida. Sempre seré teva i tu sempre seràs meva. Ets la meva vida. No et puc donar el món però et donaré tot de mi cada dia de la nostra vida juntes.
Tu i jo contra el món
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 21:48
Hola Missholu!

Esperem que la teva carta sigui llegida per la seva destinatària!

Una abraçada ben forta i gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: