Logotip de Adolescents.cat
AnonimA;)
AnonimA;)
Any: 2002
Comarca: Baix Penedès
Data: 24/11/15 18:56
M'amargara la vida
No puc més!
A casa meva és impossible viure-hi, el meu pare fa el possible per amargar-me la vida!
No puc ni anar a dormir a casa una meva amiga, n'estic farta! I no sè que fer! Si, sè que contestareu el rotllo de "testimen molt" i tal i qual, doncs a casa meva, no! La meva germana si, la mimada, però jo, no!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 21:21
Hola AnonimA;)!

Generalment els pares ens estimem molt i volen el millor per nosaltres, però si tu ho estàs passant tan malament i estàs farta, creiem que estaria bé que poguessis parlar amb el teu pare, que li puguis explicar com et sents i que juntament busqueu la manera d'estar millor i de millora aquest ambient familiar. Busca un dia de tranquil·litat, un dia en el qual no hàgiu discutit i parleu-ne! Si creus que parlar-ne amb la teva mare també et pot ajudar, endavant!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: