Logotip de Adolescents.cat
Odette99
Odette99
Any: 1999
Comarca: Baix Penedès
Data: 22/11/15 21:34
Ja no se que fer...
Fa temps em vaig discutir amb el meu millor amic, pero tenim un problema i es que els dos tenim molt orgull i ja fa dos setmanes que no parlem. De vegades crec que es millor perque crec que tot i que quan estem be es genial, sempre ens estem dicutin i fortament. Nose si intentar parlar amb ell les coses o deixaro estar perque sempre que discutim ho passo molt malament i no vull que es repeteixi.
Que faig?
Gracies i perdoneu les faltes.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 21:17
Hola Odette99!

Doncs com tu prefereixis! Però quina llàstima deixar perdre una amistat que quan va bé, és genial!

Si decideixes parlar amb ell, deixant enrere l'orgull, seria important que poguéssiu parlar de com us sentiu cada cop que us discutiu i que tots dos trobeu la manera de no caure novament en discussions que a la fi i a la cap només us fan patir i no us aporten res.

Esperem que us vagi molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: