Logotip de Adolescents.cat
Bryy
Bryy
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 22/11/15 14:20
Amor i més amor...
Hola, perdó per si hi ha algunes faltes jajaja.... Pero tinc una mica de presa...
Estic bastan rallada... Perquè fa més de dos anys que estic super colada per un nen de la meva classe que ara mateix s' asenta radere meu... I pos cuan em parle o m' abrasa o algo em poso vermella, o em quedo amb blanc ns que dir... I n'estic cansada perquè les meves amigues diuen que se'm nota molt que m' agrada... I cuan el vec doncs diuen que em poso super vermella, que el somríure em cambia i que al parlar amb ell me travo molt o ns...
M'encanta i ns que fer més pk jo a ell no li agrado ho tinc clar, pero el que vull amb aquesta consulta són alguns cosellets o per 1. Olvidarme de ell, se que serà difícil pk amb l'amor no es pot lluitar, pero pot ser que ho aconsegeixa... 2. Per arribar-li a agradar.
Ajuda'm sisplau. Espero la teva resposta, mersi
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 19:15
Hola Bryy!

Doncs si tens clar que no li agrades, li hauras de demanar que et tracti com una amiga i no et faci confondre! No és just que t'abraci i llavors et digui que no li agrades!

Les coses han de ser clares!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: