Logotip de Adolescents.cat
Tariana_
Tariana_
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 22/11/15 13:42
No m'agrada la meva veu i tinc problemes d'autoestima...
Hola! Des de ben petita m’ha apassionat cantar i m’agradaria dedicar-me a això(mai he anat a classe de cant, i a casa tenim problemes econòmics així que es una mica complicat per inscriure’m), però sempre he tingut molta vergonya de cantar en públic, encara que vaig començar a afrontar aquesta vergonya i la veritat es que m’ha anat prou bé.
Tinc problemes d’autoestima, i això implica que quan em gravo per escoltar com canto moltes vegades acabo plorant perquè potser no tinc el que es necessita per ser cantant, tot i que la gent diu que canto be i jo se que la veu sona diferent quan es gravada per el mòbil o l’ordinador, però a mi no m’agrada la meva veu i la veritat es que em deprimeixo moltíssim veient com gent amb el mateix somni que jo arriba a algun lloc i jo segurament mai arribaré a aconseguir-ho. M’agradaria seguir amb el meu somni però a canvi de que? de plorar i passar-ho malament quan m’escolto? Realment necessito algun consell, encara que hi ha gent que pensarà que es una consulta xorra, però no se que fer per poder cantar i estar contenta amb els resultats, perquè si no em trobo bé amb la meva veu no dono el pas de provar a gravar i penjar-ho al youtube per exemple (aquets projecte el tenim amb una amiga i no se si dir-li que no em veig amb cor perque no m'agrada la eva veu).
Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 19:13
Hola Tariana!

Tots els somnis s'han de lluitar! Posa-hi esforç, apunta't a cursos i amb paciència i entussiasma ho aconseguiras!

Res és gratis! Milloraras aixi les teves habilitats per aconseguir el que et proposes!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: