Logotip de Adolescents.cat
anonim131
anonim131
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/11/15 12:33
Discos
Hola adolescents. L'altre dia unes amigues i jo vam anar per primera vegada a una disco, una d'elles no era la primera vegada que anavem però jo i un amiga meva si . Quan estabem arribant a la disco jo ja estaba molt nerviosa perquè, a mi m'agrada molt ballar però devant de la gent no em solto. Quan vam arribar a la disco, una amiga i jo era la primera vegada que anavem, i el principi no ballavem, però després elles es van comencar a soltar, però jo no podia ballar perquè em feia vergonya . Jo casi no vaig ballar. Que podria fer per superar la vergonya i soltarme més?

PD; sorry per les faltes XD

InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 19:00
Hola anonim131!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs soltan-te! Les pors només es solucionen fent un pas endavant! Apagant lat eva ment i posant atenció a la música!

Veuras que amb 3 minuts la ment hauràd esaparegut i ballaras tan bé i t'ho passaras tan bé com a casa!

Endavant!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: