Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Montsià
Data: 22/11/15 00:13
M'estic plantejant no fer batxillerat
Hola! jo no sé si només sóc jo o hi ha més gent de la meva edat en la mateixa situació però el cas és que a l'institut, els mestres ens desmotiven, jo volia fer el batxillerat i fer veterinaria pq em fa molta ilusió però els mestres no paren de dir-nos que si ara ens costa el 4t d'ESO, al batxillerat no farem res, manen un mun de feina, (em passo des de les 4 fins les 9-10 de la nit fent deures) i no tinc temps d'estudiar amb tants de deures, hi ha mestres que els hi parles bé i et contesten malament (jo no falto al respecte als mestres que em tracten bé) i esq. jo ja no sé que fer, no tinc temps per a fer el que a mi m'agrada, arribo a casa tremolant, plorant i amb atacs de ansietat pq els profes ens desmotiven i jo m'estic plantejant de no fer el batxillerat pq no tinc ganes de passar-m'ho mal i tots els que fan BAT sempre els veus plorant, no se que fer, ajuda!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 18:54
Hola!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Estàs passant per un moment d'alt estrès i er això et sents saturada.

Potser en aquest estat no és moment de decidir si fer batx o no. Jo et suggereixo que aprenguis eines de mindfullness, que és una tècnica de reducció de l'estrès.

Al youtube trobaras molts videos i practican-te una estona cada ida. Ni que sigui entre 5 i 10 minuts primer i vas sumant milloraras. Tots hem d'aprendre a portar l'estrès!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: