Logotip de Adolescents.cat
flordemaig
flordemaig
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 21/11/15 20:25
CARTA d'un cor trencat
Hola, sóc una fan d'Adolescents.cat i m'encantaria que publiquessiu, en anònim, la carta que e escrit amb el cor trencat. Moltes gràcies.

Eixugant-me les llagrimes començo aquesta carta. Sento tant, dins meu...que les paraules volen sortir, però es queden encallades, per por de ser descobertes. Si tingués l'oportunitat de parlar amb tu, que et diria? Potser et preguntaria: Perque? Perque em vas ilusionar, si no t'importava? Perque em vas dir que m'estimaves, si no era el que senties? Perque em vas enamorar, sabent que m'acabaries trencant el cor? Potser em miraries, amb els teus ulls que tant imposen, i em diries que no et pensaves que per mi era per a tant. Més mentides, les que em diries. O potser m'agafaries de la mà, i em demanaries perdó i tot tornaria a ser el mateix, que t'havies equivocat. Sincerament, no m'ho creuria, però millor viure en una mentida que morir en una realitat, no?

No saps el mal que em vas fer, i el que encara em fas, quan penso en tu abans d'adormir-me o als somnis, ja no ho sé...

Quan et veig, és una sensació de milions de papallones voleiant per l'estomag i per tot arreu. Ara aquestes papallones no saben si morir o continuar volant per si tornes. Segurament els i diré que tornaràs, per a que almenys elles tinguin il•lusió i segueixin com quan eren petites, creient en els contes de fades i en els prínceps blaus, aquells que prometien i tothom volia, potser per això ara ja s'han extingit.

Tandebó arribi aviat la carta dien-te adéu, perque vull tornar a tindre un somriure sincer, no un que amaga llàgrimes.
El final sempre es dificil d'escriure i de viure, així que deixo això no com un adéu, sinó com un, fins al proper somni...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 18:28
Hola Flor de maig!

Gràcies per expressar els teus sentiments!

Escriure carta és molt terapèutic i important per avançar!

Ànims!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: