Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 21/11/15 12:10
Consell
Hola,
sóc una noia de 17 anys que em trobo en un moment en què no se què fer. Ara mateix estic fent segon de batxillerat i des de 1r d'ESO fins a 4rt vaig tenir una parella però que es va acabar, i a primer de batxillerat vaig començar amb un altre noi. Jo l'estimo moltíssim i és un noi excel·lent, però em trobo en un moment que no se si ara necessito una parella ja que no he estat ''mai'' sola. Necessito que em doneu algun consell perquè de veritat que no se què fer. Sóc una persona molt independent i no se si pot afectar a la relació. Estic feta un embolic.

Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 18:02
Hola Paula!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interersonal.

Doncs trobo natural qeu et vinguin els dubtes. Tothom en una relacioa vegades passa per dubtes.

És natural també que vulguis experimentar l'estar sola. Deixa passar uns dies i si segueixes igual ho parles amb la teva parella. Serà una conversa serie però ell també té el dret a decidir què fer.

Valora la realció i descobreix si et falta alguna cosa que pogueu millorar, però si només depèn de tu i d'aquesta teva necessitat doncs ho hauràs d'afrontar i fer-.te cas al que necessites.

Endavant
Eli Aulet
Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: