Logotip de Adolescents.cat
Princess
Princess
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 20/11/15 22:30
Perque ha tingut que aparéixre ella?
Hola adolescents!
Soc una noia de 16 anys i necessito ajuda.Segur que per a molts de vosaltres la meva consulta es molt tonta pero bueno.
Ultimament,estic parlant amb un nen del qual me enganxat moltissim parlem cada dia totntegem sovint i tot aixo tinc la seva dessuadora a casa i tot pero avui,mentre parlavem ma enviat una nota de veu on m'explicava que hi ha una noia que li fa tilin com diu ell. I aquesta noia sembla que no soc jo. Nose que fer perque ara ell em parla de com es ella i ami cadacop que sento que parla d'ella s'em trenca el cor jo estava super il•lusionada.Jo el vull per mi. Vull que em segueixi diguent les seves tonteries,arrivar a casa amb olor al seu perfum...fins ara,pensava que jo era especial pero he vist que no hi nose que fer hauria de seguir parlant amb ell? Seguirli el rotllo? Dirli el que sento? Fer com si res? Tikc el cap com un timbal! Espero que algú de vosaltres em pugui ajudar un peto adolescents!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 17:45
Hola Princess!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs e´s molt natural que no t'agradi que t ho expliqui.

Se que no vols que s'acabi, però a tu aquesta sitaució no et fa sentir bé. Entraries a la friend zone, d'oin a vegades és dificil sortir. La friend zone és el que et passa , que l'altre et parli d'altres persones.

Expressa-li els teus sentiments! Et sentiràs tan bé un cop hi hagis fet i transmetras seguretat i autorespecte cap a tu mateixa!

Ets molt capaç de fer-ho i el deixaras molt parat!

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: