Logotip de Adolescents.cat
alies
alies
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 19/11/15 20:18
Holaaa adolescents.
fa poc em vaig liar amb un noi. el problema es que es el noi que li agrada a una de les meves amigus, i li vaig explicar, ella diu q no pasa res, pero se q li molesta. El problema es que el nen ara m'ha dit de quedar sols, i no se que fer, perque com ell i jo som amics si li dic que no em sentire malament, pero si quedo amb ell tambe em sentire malament, per la meva amiga. no se que fer. depres de liarme amb el nen em va dir que nomes volia q siguesim amics, jo pensava q volia algo mes(pero jo no vui ser res amb ell apart d'amics), i em va dir que no, pero ara em sembla raro q vulgui quedar amb mi a soles.


Ja se que ho estas llegint.
M.M
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 16:46
Hola alies!

Doncs fés el que tu sentis. És dificil fer a tothom content a vegades, però crec que si deixes clar a la teva amiga la teva intenció de que només vols que sigueu amics i a ell també li deixes clar, tens tot el dret a quedar-hi!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: