Logotip de Adolescents.cat
anoonima_17
anoonima_17
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 18/11/15 21:33
3ra consulta, sense resposta, NECESITO AJUDA, en serio!!!
Hola, be com ja he dit, he fet dos consultes, de les cuals no he obtingut resposta, i ho dic de devó, que es urgent, m'estic desesperan i ni jo ni els meus amics sabem què fer.
Aqui va, la meva millor amiga, fa com uns mesos k ha començat a fumar maria, pero no allò de un porro de tant en tant, ho fa cada setmana i se'n fuma cap a 5. Com vaig dir, al principi, no em preocupava, molta gent en fuma, i no hi vaig donar gens d'importància. Però ha canviat, ja no és la mateixa, no te el mateix caracter, pasa bastant de tota la colla de sempre. S'ha començat a fer amb persones que no són gaire bon exemple, i basicament no són com ella. m'han arribat a explicar que fins i tot un dia amb una seva amiga, del mono que portàven, i de que no tenien paper ni foc, es van menjar la maria...
Ara ja no vesteix tant be, va molt amb xandal i tal i qual. Lo que ens sobta més a tots, es que es una nena de molt bona familia, te tot el que vol, i crec que a casa seu hi ha molta pasta, tot i que ella mai en parla del tema... sempre havia anat vestida super pija, amb roba de marca i molt mona, i la visió que te tothom d'ella es de pija, tot i que a ella no li agrada, es aixi. Però ha canviat moltissim, i no se que fer.
Parlaria amb els seus pares, pero son la cosa més estricta del món, i li faria una bona putada.
Què faig?? i Sobretot, perquè fa aixo?
Moltes gràcies per estar sempre aqui. Espero resposta!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/01/2016 20:52
Hola anoonima_17!

En primer lloc disculpa el nostre retard en la resposta!

T'adjuntem l'enllaç amb les respostes que vàrem donar-te a les teves preguntes per si no vas llegir-les:

-



Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: