Logotip de Adolescents.cat
....
....
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 15/11/15 00:32
106 G.P.F
Bones!

Resulta que estic molt enamorada d'un noi dos anys més gran que jo. El fet és que no se com cridar-li l'atenció, perquè no puc dir-li que m'agrada ja que mai he tingut una conversa amb ell, però el conec molt bé. I només el veig passar algun dia al pati de l'institut o pel poble. I el fet es que em vaig liar amb un amic seu i potser aixo s'em fa més difícil ja que almenys ami, no em tindria res amb algu que sa liat amb una amiga meva... Bueno el fet és que estic molt enamorada d'ell i no se com cridarl-li l'atenció i que es fixi amb mi. Bueno puc dir que ens seguim a l'instagram i em fica like de tan en quan.
Que puc fer?

Moltes gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/01/2016 12:28
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs potser, abans de dir-li tot el que sents, hauries d'intentar tenir alguna conversa amb ell i veure com és amb tu. Així també podràs valorar si et continua agradant o no... Obre'l per privat i comença a parlar amb ell! Així veuràs com reacciona, si s'interessa per tu, si vol conèixer coses de tu... i a partir d'aquí ja veuràs com evoluciona ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: