Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 1996
Comarca: Conca de Barberà
Data: 13/11/15 21:33
AJUDA!! ESTIC ENAMORADA!!!
Hola adolescents,
per començar us vull dir que crec que sou els millors, m'ajudeu molt amb els consells i consultoris de la web, però avui necessito jo l'ajuda: M'agrada un noi desde fa un any, fa unes semanes s'en va esterar de que m'agradava perquè un amic seu ho va sentir en una conversa entre una amiga meva i jo, ell i jo no tenim gaire relació, ens coneixem i això... però mai hem arribat a tenir una conversa gaire estable, som del mateix curs i escola, el problema, (com si això ja no fos prou) és que li agrada una altra, però jo m'estic plantejant de dir-li a ell que m'agrada, això podrie tenir dos consequències: que no sentís el mateix que jo i que des de aquell dia ens distanciesim més del que ja estem, o que me digués que jo també li agrado (cosa que és molt difícil.)
Se, que si perdo la oportunitat i no li dic el que sento tard o d'hora m'en arrepentiré, però si li dic també m'en puc arrepentir,...
NECESSITO AJUDA!! SI US PLAU, QUE FAIG???
Gràcies, sou els millors us estimo adolescents! <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/01/2016 12:09
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Sembla que tu mateixa tens molt clares les dues opcions. És cert que tampoc us coneixeu gaire i que potser coneixer-lo una mica més t'ajudaria a decidir si realment et continua agradant o no. De totes maneres, si sents que li vols dir, endavant! però recorda, si ell decideix distanciar-se, ho hauràs de respectar.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: