Logotip de Adolescents.cat
cserratosa
cserratosa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/11/15 23:14
Què puc fer?
Hola!
Us escric aquesta carta perquè necessito ajuda! M'agrada un noi des de fa dos mesos i no paro de pensar en ell. Tot va començar quan vaig fer per primer any anglès en un centre d'idiomes. Allà el vaig conèixer i no me'l puc treure del cap. Primer només eren miradetes i ara ens parlem i ens escribim per whatsapp. Ara sempre intento anar amb ferrocarrils al sortir del centre per anar-hi amb ell i avui m'ha dit: "Vienes con ferros? Vamos porfa tienes que venir" Jo li he dit que no perquè avui em venia a buscar la meva mare i m'ha contestat: "Enserio! No me jodas!" I la veritat és que m'he posat mooolt contenta en sentir-ho! M'agradaria acostarme a ell. Em podries ensenyar algún truc per fer-me la interessant i alguna escusa per parlar amb ell per whatsapp?
Merciiii
:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/01/2016 09:33
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs sembla que aneu per molt bon camí! Ara a veure com evoluciona... Li pots demanar per altres aficions que tingui o per algun problema que et trobis a l'acadèmia, o demanar-li informació sobre la seva família.... A vegades només és qüestió d'obrir una conversa i deixar que flueixi, sense voler controlar exactament tots els temes!

Molts ànims!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: