Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Baix Camp
Data: 12/11/15 21:55
Consell d'amor (seducció) ;)
Necessito seduir a un nen, enviar-li indirectes estic totalment penjada d'ell i el necessito aprop meu per poder viure!!! Ajuda, si us plau, JAAAAAAAAAAAAAAA!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/01/2016 20:50
Hola Anònim!

Doncs, encara que sembli un tòpic, la millor manera per seduir a algú és ser sempre tu mateixa, no hi ha res que enamori més que l'essència de les persones! Ja que si intentem ser qui no som al final ens acaben enxampant i això encara és pitjor, no creus?

Et passem l'enllaç amb 5 claus per seduir a un noi que els redactors d'Adolescents.cat van penjar fa un temps i que potser t'ajuden:



Per últim, entenem que estàs moooolt enamorada d'aquest nen, i que quan dius "el necessito a prop meu per poder viure" són només formes de parlar... fixa't que si la teva felicitat o inclús poder viure depèn únicament de que tinguis una relació amb aquest nen això et fa una mica esclava... recorda que la teva felicitat no pot dependre d'una altra persona sinó de tu mateixa, perquè si no, no seràs lliure! ;)

Esperem que vagi molt bé la vostra història!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: