Logotip de Adolescents.cat
Vanessa
Vanessa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/11/15 19:51
M' agrada o m' he enamorat?
Hola adolescents!!
El cas esque l'any pasat va vindre a l'escola un noi nou, llavons sense donarme compte hem va començar a agradar. El cas esque aquest any crec que tambe em segueix agradant, perque sempre que el veig somric com una idiota i tot el temps vull estar al seu costat. Les meves amigues diuen que m'he enamorat pero jo no ho tinc molt clar.
La meva pregunta es com puc distingir si nomes m'agrada com amic i com algo mes...

Moltes gracies per tot. :-*
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/01/2016 22:58
Hola! Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs pel que expliques sembla que hi tens més interès que per un amic. Jo et diria que t'agrada...potser encara no estàs del tot enamorada si tens el dubte, però això del somriure és força senyal de que t'agrada, i també el fet d'haver-ho parlat amb les amigues! ; )

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: