Logotip de Adolescents.cat
...
...
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/11/15 19:30
BUUFF EM TORNA BOIG...
Hola,
Sóc gay i sempre he tingut la facilitat d'enamorarme i després no encoratjar-me per expressar els meus sentiments cap aquella persona.
Ara, estic apuntat a un gimnàs, i sempre veig a un noi que està boníssim!! Bé doncs sempre, quan jo acabo del gimnàs i surto de la dutxa, m'e'l trobo al costat de la meva taquilla vestint-se (sempre es posa al costat de la meva taquilla). Jo tinc 14 anys i ell deu tenir com uns 17 (el tema de l'edat és igual perquè jo he sortit amb un noi de 19 anys). Sospito que és gay, per la forma en que es vesteix per anar al gimnàs, uns leggins i una samarreta de verd fodforito de tirants (bé, per això no ho puc saber si és gay). A més a més l'altre dia m'estava mirant al vestuari. Ell vestia amb calçotets, i tenia aquell foradet que està al costat dels calçotet. Doncs ell m'estava mirant sentat i de cop i volta creua les cames i es veu TOT, per aquell forat (penso i sé que ho va fer expressament per provocar-me). Estic molt pillat per ell, però encara necessito la confirmació i no li vull dir res perquè em fa vergonya perquè mai he parlat amb ell.
Què puc fer??????? SIUSPLAAAAAAU AJUDEUMEEEE
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/01/2016 22:55
Hola! Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs serà fàcil aprlar amb ell si el veus sovint. D'aquí uns dies , o ara, ja el pots començar a saludar...i de Hola podeu anar parlant més a mesura que passin els dies...

Aixi pots anar iniciant el contacte, i llavors ja aniràs veient si ell també mostra interès.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: