Logotip de Adolescents.cat
olaolita
olaolita
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/11/15 19:09
Li agrado ?
hola
l'any passat vaig coneixer a un nen a l'escola i em va agradar, a ell li vaig agradar tambe i estaba superenamorat de mi vam sortir i vaig trencar perque necessitava espai i em demana sortir sempre i li deia que m'hu pensaría fins que es va fartar i em va insultar, m'imitava i aquest curs a mi encara m'agrada i nose si jo a ell tambe perque amb els seus amics es fica amb mi i quan estem tots dos em mira molt es riu de les meves bromes em somriu fins i tot de vegades em defensa. De vegades pensó que em trova a faltar... encara li agradare?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/01/2016 22:46
Hola!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interperosnal.

Doncs és cert que nosaltres no podem saber si li agrades. Només ho sap ell...

Li hauries de demanar.

També has de reflexioanr sobre com va anar això dels insults. No et sembla molt estrany que deixis a algu i et comenci a insultar? som totalment lliures i tenim el dret a dir no als altres, per tant insultar o riure's perquè algu et deixi no és gens bonic ni tolerant. Entenc que estigués dolgut, però hem de ser prou madurs per acceptar els derrotes de la vida.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: