Logotip de Adolescents.cat
Anoisymus
Anoisymus
Any: 2000
Comarca: Alt Penedès
Data: 12/11/15 19:06
MÉS CONTINGU PER A NOIS!!!
Hola, sóc un noi que porta un parell d'anys mirant adolescents.cat, i m'encanta, pero m'agradaria que hi hagués mes continguts per a nois. Que ja he vist que últimament ja hi ha més articles tipus: "Moda Nois" etc. Però m'agradaria que anéssiu més enllà, temes que interessin a un grup més general(perquè sincerament, a mi m'interessa ben poc lo bo que estigui el Justin Bieber). No és cap critica, eeeh!!! Que m'encanteu, pero siusplaaau poseu més enquestes per nois, temes com DJ's, sexualitat masculina, electronica...(que aixo també pot agradar a les noies...)
Espero que em feu cas, ni que sigui una mica, ja que molts nois del meu insti us llegeixen i els hi agradaria aquest canvi:)
Gràcieeeees:P
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/01/2016 22:43
Hola!

Moltes gràcies per la teva petició! Comunicarem aquesta proposta, que és ben bona!

Una abraçada! i Gràcies epr seguir-nos!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: