Logotip de Adolescents.cat
pLT
pLT
Any: 1999
Comarca: Alt Urgell
Data: 12/11/15 16:45
Quin corte.......!!
Bon día Adolescents!

Fa temps que conec un noi (soc una noia) i som amics des de fa anys. Però fa un temps que hem vaig a donar de que sentía alguna cosa per ell. No tinc ni idea de si ell sent o no alguna cosa. Ara som bons amics parlem força i fins i tot ens donem abraçades. El tema es, m'agrada però no se si a ell li van les noies, exacte, no se si es gai o no, si ho fos no ho sembla del tot però tinc els meus dubtes i encara mes por per si ell sap la resposta a la pregunta d'abans o no.

He sapigut que entre els nostres amics li agrada algú pero no se qui ni si es noi o noia. Això hem dona una mica d'esperança però...


Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/01/2016 22:35
Hola pLT!

Sóc l'ELisabet AUlet. Piscòloga d'Interpersonal.

Docns jo et diria que pot ser interessant que deixis que passin algunes coses més. pel que sembla teniu molta relació, t'has enterat de qui algu li agrada...etc. Pots deixar que passi alguna cosa més i aixi sabras qui és. O , per altra banda, li pots demanar directament. Ara , si ho fas directa, és cert que si et diu que no ho hauras d'acceptar.

Tu mateixa! fins que no t'ho digui ell mateix és un misteri!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: