Logotip de Adolescents.cat
Sensei
Sensei
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 10/11/15 19:29
Problema d'amigues!
Mira el meu grup d'amigues, s'ha anat dispersant i ara quedem 4. La meva millor amiga, dos més i jo. Ja un problema i es que crec que una de elles sesta anant de nosaltres, i per lo menys es el pensem nosaltres, però tenim por de dir-li i que s'enfadi amb nosaltres per pensar que no confiem amb ella. Però es que amb nosaltres ni parla, ni queda per les tardes, ni res per l'estil. I que ami em cau molt bé i no la vull perdre, que faig? Li dic encara que s'enfadi, o potser son tonteries meves?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/01/2016 13:49
Hola Ningúesperfecte!

Si no la vols prendre el millor que pots fer és parlar amb ella. Sigues sincera i explica-li com et sents i les sensacions que tens últimament. Digues-li que no vols que us enfadeu, al contrari, trobar la manera de recuperar l'amistat que teníeu o de redefinir com voleu que sigui la vostra relació d'amistat. Digues-li sense por que no la vols perdre!

Esperem que ho pugueu resoldre!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: