Logotip de Adolescents.cat
Fangirl.
Fangirl.
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 10/11/15 14:44
Què faig?
Hola! Desde principi de curs, un noi que sempre havia passat de mi ha començat a fer-me cas. Ens sentem junts, cosa que m'ha servit per conèixe'l i veure com és de veritat. El curs passat era un dels nois que m'insultava més, em deia lletja i més coses que no vull recordar. La setmana passada em va demanar disculpes i les vaig acceptar. Des d'aquell dia parlem més, m'agafa la mà a classe, em diu que sóc molt guapa i que no fagi cas de la gent que es fica amb mi. Sempre parlem de coses com relacions i els nostres gustos. Realment m'agrada. El problema és que a classe estem així i tal pero quan està amb els seus amics passa de mi. Li he preguntat per què ho fa, però diu que es per timidesa. El seu germà m'ha dit que li parla molt de mi i que li agradaria tenir alguna cosa més amb mi. Què faig? Em llenço o m'espero a que ho fagi ell? Gràcies :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/01/2016 12:38
Hola Fangirl!
Possiblement tu mateixa tens la clau per començar alguna cosa des de la sinceritat o permetent que passin coses que no t'agraden.
És molt important que tu marquis els límits del que vols que passi entrev osaltres... i li pots demanar que venci la seva timidesa si realment vol tenir amistat o quelcom més amb tu.
Creu en tu mateixa i demana-li que es comporti bé amb tu sempre!

Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: