Logotip de Adolescents.cat
 lov3
lov3
Any: 2004
Comarca: Garrotxa
Data: 09/11/15 21:44
traicio
mira estic uns dies que... primer, la meva amiga em deixa per unes nenes un curs més que jjo i a sobre em diu si estic enfadad i ara estic sol al pati amb nenes 4 anys o 5 mes petites jo... despres, mhe adonat, que a una nena q li vaig confiar un secret, quan jo no jugava amb els de la classe i li ha dit que jo era una guarra i nomes penso en això. que no es veritat per cert. i a sobre (he entrat al correu de la amiga q em va deixar, se q esta alament,) i mhe assebantat q hi ella i dues nenes mes han fet un grup q no se q investiguen dun nen de no se que que sestan separant... ino me n'han dit res... i el que em fa mes rabia esq els hi vaig confiar moltes coses i ara.... estic destrossada. siusplau ajudeume
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/01/2016 12:35
Segurament el millor que pots fer és parlar amb la teva amiga i explicar-li com et sents perquè ara mateix estàs vivint tot això sola i necessites parlar-ho amb ella.
No deixis que això pugui amb tu! Parlar-ho amb ella!
Gràcies!
Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: