Logotip de Adolescents.cat
Noia
Noia
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 09/11/15 20:27
Als nois no els enten ningú...
L'any passat, m'agradava un noi, i tothom pensava que era una cosa mutua, llavors em vaig declarar i em va dir que jo no li agradava. Ho vaig passar fatal i ara no ens parlem. Hem perdut el bon rotllo que teniem entre nosaltres i ara fins i tot m'insulta. M'he conseguit oblidar d'ell perque m'he donat conte que era un capullo integral.
El problema, es que porto un mes parlant amb un noi per whatsapp i crec que ens agradem. Sempre ens enviem cors i parlem com si fossim novios i això, pero quan ens veiem en persona, encara que parlem molt i estem super bé junts ens tallem i cap dels dos s'atreveix a llançar-se.
Tinc por de que aquestes senyals que veig tan clares en el fons no siguin res i després m'acabi rebutjant com l'altre noi. No puc tornar-ho a passar tan malament, ja que aquest noi m'agrada molt. Que puc fer per sapiguer si li agrado? Crec que em llença indirectes i no les puc captar o soc molt insegura.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/01/2016 12:26
Hola noia!
Davant d ela situación que planteges, només em queda fer-te una proposta:
I si li expliques a ell el que et passa? El que està clar és que sou amicvs amb aquest noi amb el que ara t’escrius i hi parles. Per tant, li pots explicar la situación que vas viure amb l’altre noi i explicar-li que et fa por que et torni a pasar el mateix.
I, si vols, li pots dir que sovint no saps com llegar els cors dels vostres missatges i que et fa por ficar la pota…
Amb la sinceritat arribem més lluny!
Gràcies!
Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: