Logotip de Adolescents.cat
Mika
Mika
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 08/11/15 18:57
DUBTO MOLT QUE EM RESPONEU PERÒ... ( per a tot l'equip d'aquesta pàgina)
Mireu, sé que heu llegit comentaris de gent queixant-se de que la nova actualització es fantástica, fabulosa, i tot això però que el xat s'ha esfumat. Per una part, m'imagino que ho vau eliminar per el mal us que n'estaven fent algunes persones, però sabeu que? precisament en aquell xat, jo estava coneixent a un noi molt simpàtic, i la veritat era agradable venir de l'institut, conectar-me, llegir les notícies i parlar una estona amb la gent la cual ja coneixia, els que sempre es conectaven a la mateixa hora que jo. Com ja he dit, puc entendre el motiu per el cual ho heu fet, però en comptes de treurel, podrieu trobar una altre solució. Parlo en nom de tots aquells que utilitzaven diàriament el xat.
Jo crec que ens mereixem almenys una explicació del perquè s'ha eliminat, de la possibilitat de possarlo un altre cop o una alternativa...etc.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/12/2015 18:59
Hola Mika!

Doncs malauradament nosaltres no tenim la resposta de perquè han eliminat el xat...

Esperem que els redactors puguin llegir la teva consulta i puguin informar-vos del motiu.

Una abraçada ben forta!

Equip de psicòlogues d'InterPersonal
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: