Logotip de Adolescents.cat
helenaperez
helenaperez
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 08/11/15 16:55
ENAMORAR-SE???
Doncs mireu, sóc una persona que ha estat amb molts i molts de tios ja que visc en un poble i conec a bastanta gent La qüestió es que només m'he enamorat d'un noi. Va ser el meu novio durant 2 mesos i després d'ell han pasat com uns 20, però no he tingut més el sentiment que vaig sentir amb ell. Va ser l'unic que em va fer feliç. Ara estic perduda encara em costa superaro, i ara amb tots els nois que estic, si que el principi sento curiositat pero rés més i mestic començan a preocupar perquè vull tornar a aquella sensacio i no sentu res!!! Ajudeu-me siusplauuu, HOS ADORU!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/12/2015 18:51
Hola!

Quan una relació ha estat important per nosaltres i s'acaba, es necessita un temps per "superar-ho", és del tot normal.

A vegades hi ha persones que ens desperten certa atracció o curiositat, sense més, però no sorgeix l'enamorament. Fixa't que no podem forçar els nostres sentiments i sovint com més busquem enamorar-nos menys ho aconseguim, o la simple pressa per estar amb algú fa que ens emboliquem amb gent de la quan no sentim gaire bé res.

No tinguis pressa, entenem que et preocupi, però veuràs que quan menys ho esperis t'enamoraràs d'algú! ;)

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: