Logotip de Adolescents.cat
sarsgmiro
sarsgmiro
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 07/11/15 22:00
Em fa il·lusions per despres rebutjar-me?
Hola, tinc 15 anys. Aquest estiu al meu poble he conegut a un grup de nois entre els quals hi havia un que em va agradar, de 21 anys. Durant els dies que vaig estar alla entre nosaltres va haver-hi quimica, no ens vam liar ni res, pero es notava que algo hi havia, despres va acabar l'estiu i ens vam tindre que marxar, ell es de Cantabria i jo de Barcelona, es a dir nomes ens podrem veure a l'estiu. Estic molt pillada per ell, parlem sovint per wats on tambe es nota la quimica. em diu que em troba molt a faltar, es va posar gelos quan es va assabentar de que jo li agradava a un altre noi del poble, em deia coses a l'estil, aqui tot tindria que ser perfecte pero que nomes li faltava jo.
Jo no sabia si li agradava o no perque ell no m'ho havia dit directament, encara que els seus amics em deien que si. Tenia tantes ganes de saber la veritat que li vaig expressar els meus sentiments. Ell em va respondre que estigues tranquila que podria comptar amb ell per al que fos, i que s'em passaria ràpid. es a dir que en realitat no li intereso. em vaig quedar una mica parada, i ara estic feta pols, no ho entenc, potser li fa pal estar tan distanciats o la edat, que son 6 anys.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/12/2015 15:44
Hola!

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

La veritat és que no sabem què li ha passat pel cap a aquest i entenem que estiguis confosa. Però si ell ha reaccionat així després d'expressar el teus sentiments, ho hauràs de respectar, per molt mal que et faci.
Potser és tema de l'edat, de la distància o d'alguna història seva, però tu no hi pots fer més. Només intentar passar pàgina per tornar a estar bé.

Una abraçada i molts ànims!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: