Logotip de Adolescents.cat
M99
M99
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 07/11/15 19:25
MODA
Hola necessito algun consell per com vestir-me aquestes festes de Nadal. M'agrada un noi i vull que es fixi amb mi, i també em vull sentir bé amb mi mateixa. No sé quines són les tendències d'aquest any... si es porten vestits, faldilles... Gràcies, un petó.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/12/2015 15:28
Hola!

Aquest consultori no és per temes de moda, ja que nosaltres no som expertes en aquest món... De totes maneres, el noi que t'agrada no es fixarà en tu només per la roba que portis, sinó per la teva actitud! si tu et sents bé amb tu mateixa i t'agrades, és molt més fàcil que les persones del nostre entorn ens vegin més atractives!

Una abraçada!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: