Logotip de Adolescents.cat
marta06
marta06
Any: 1998
Comarca: Ribera d'Ebre
Data: 07/11/15 18:26
La nostra amiga ha de tornar a la realitat
Hola adolescents!

Som dues noies preocupades per la nostra millor amiga. L'estimem molt i no volem que li fagin mal. El cas és que, els nois de l'insti se'n riuen d'ella fent-li bromes amb doble sentit. És a dir, li fan creure que li tiren la canya, quan en realitat és mentida. Tothom ho sap, tothom ho veu i nosaltres intentem que ho vegi. Però el problema és que ella diu que no s'ho creu, però nosaltres com a amigues seves sabem el que pensa, i veiem que en el fons s'ho creu. Li acabaran fent mal i no ho volem. Per això us demanem ajuda perquè no sabem com dir-li ni què fer. Hem intentat fer-la entrar en raó i que vegi la realitat però no hi ha cas. Li deixen anar comentaris com: que bona estàs, quin cul tens, em poses, li fan abraçades vacil·lant-la, riuen d'ella a les seves esquenes i fins i tot a la cara.

Necessitem que aquesta consulta surti a la portada. Ella és molt fan d'adolescents.cat i sempre ho llegeix. Pensem que només així es pot sentir al·ludida i d'aquesta manera que pugui tornar a la realitat i defensar-se dels comentaris ofensius.

Moltíssimes gràcies!

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/01/2016 12:13
Hola!
Doncs no hi haurà res que faci que se n'adoni fins que realment no estigui preparada per adonar-se'n.
El que heu de fer vosaltres, com a amigues, és estar al seu costat passi el que passi. Serà llavors quan us necessitarà.
I potser també podeu ajudar-la, defenent-la de qui se'n riu d'ella.
L'amistat consisteix en això. En defensar als amics i estar al seu costat.

Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: