Logotip de Adolescents.cat
Srrta_golden
Srrta_golden
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 07/11/15 12:26
No sé que fer , estic feta un embolic
Holaa! Bueno jo tinc 15 anys i fa 1 mes o així em vaig liar amb un de 18 anys , el problema es que jo a ell li agradaba molt i tal però ell a mi ... bueno era estrany així que ho vam deixar d'intentar i un dia em va obrir un amic seu de 16 anys , vam començar a parlar , em reia molt amb ell i si el veia un dissabte doncs sempre em demanava un massatge , etc. Però jo jo sóc tonta i em vaig adonar de que va començar a parlar amb una amiga meva i si abans em responia en 1-5minuts ara trigava hores en respondre , llavors em vaig posar borde i li vaig dir "després parlem" però cap dels dos ha tingut "el valor" de tornar a parlar , crec que m'agrada ja que es amb l'únic noi que em donava igual quedar un dilluns que un diumenge encara que crec que només ell em veu com una amiga .... basicamemt , no sé que fer i necessitària algú que em dongués una resposta o ajudar-me a aclarar una mica mes aquest assumpte

Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/12/2015 15:12
Hola bonica,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Entenem que estiguis preocupada per aquest comportament, però sembla que ara mateix cap dels dos ha forçat la situació per tornar a parlar. Per què no ho proves tu? Després veuràs quina és la seva reacció, si et segueix el rollo, o si continua mostrant-se distant o poc interessat.
A vegades l'única manera per aclarir una situació és provocar-la nosaltres mateixos!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: