Logotip de Adolescents.cat
forgetshitandmoveon
forgetshitandmoveon
Any: 1999
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 06/11/15 22:52
Nose k fer
la cosa es que cada dia veig a un tio que em llensa miraditas alla i la mesa amiga em diu que li digui algoo perque comença a incomodarme (io troobo k esta bastat b de fisic) i adames conec a persones que el coneixen i em diuen que li digui algo pero esque em fa vergonyaJAJAJAJ digueume que farieu vosaltres porfa. li dic algo o no? i que li dic? esque tinc por de semblar borde si li dic: que mires? noseeeeee
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/12/2015 11:25
El més important és que tu vegis si t'agrada o no i si llavors vols dir´li alguna cosa ho hauries d'escollir tu. No cal que facis el que les teves amigues et proposen.

Tu has de decidir realment què vols fer.

Elena Crespi i Asensio
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: