Logotip de Adolescents.cat
anonimaa01
anonimaa01
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 05/11/15 20:37
exnovio
fa uns anys vaig estar amb un noi i quan portavem cuatre mesos em vaig liar per primera vegada i ell el dia seguent em va deixar i a mi em va fer molt mal. l'altre dia vaig quedar amb ell perque pensava que realment no m'agradava i ens vam liar. pero al arribar a casa em vaig donar compte que no parava de pensar en ell. tinc por de que em torni a utilitzar com va fer i no se si creureme'l perque em va dir que senia coses per mi i que em tenia molt de carinyo. tu que faries?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/12/2015 12:36
Hola anonimaa01!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs entenc que estiguis una mica desconfiada. Et recomano que parlis amb ell! És molt important! És una manera d'autorespectar-te parlar amb ell.

Diga-li com et sents, que estàs confusa perquè et fa por que no torni a passar el mateix. Demana-li de quina manera pots confiar en ell...No vull dir que li demanis amor etern, deixa-li clar que no és això el qeu li demanes. Simplement, que demanes respecte i confiança!

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: