Logotip de Adolescents.cat
M.C.A
M.C.A
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 03/11/15 22:05
No estic molt segura si m'agrada de veritat o solament el vull com amic
Hola ! Aquesta consulta és d'una amiga.

"M'he fet molt amiga d'un noi de la meva classe. Es d'aquells nois que són molt simpatics i et fan sentir molt bé. Parlem molt, i sempre em fa riure. Cada matí em llevo amb moltes ganes de veure'l, i quan falta a classe em poso molt trista. Començo a sentir una cosa que mai m'havia passat, vaig tindre un novio fa com dos anys, però aquesta vegada el sentiment és molt diferent.
Estic una mica confusa amb tot això."

Gracies :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/12/2015 11:09
Hola M.C.A!

Pel que ens expliques sí que sembla que està naixent algun sentiment especial cap aquesta persona. És normal que et sentis una mica confosa, però dóna't temps per anar veient si la cosa va a més, ja que només tu aniràs descobrint si simplement el veus com un amic o realment t'estàs enamorant d'ell. No tinguis pressa! De moment gaudeix d'aquestes sensacions i d'aquests moments que junts esteu vivint!

Que vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: