Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 03/11/15 18:38
Assetjament escolar?
Hola Adolescents!!
Us volia fer una consulta per saber si estic patint bullying i, si es així, saber com ho podria parar.
El cas és que un company sempre es posa amb mi, s'inventa rumors molt forts i ja estic cansada d'això, vull que em deixi en pau, a cas em posu jo en la seva vida? NO, doncs perquè s'ha de posar ell en la meva?
El pitjor de tot és que la gent s'ho creu, o li agrada imaginar-se que és veritat i em fan preguntes, i un cop, dacord, tothom fa una brometa, però portu quasi 3 anys així i vull parar-li els peus.
Em podrieu donar algún consell sobre que fer?
Moltes gàcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 18:02
Hola!

SÇoc l'Elisabet Aulet. Doncs mira, no se si és bullying o no, però està clar que a tu no t'agrada! Doncs ja n'hi ha prou!

Parla amb els professors o diga-li al company aquest que això et molesta i que pari, que tu no et poses en al seva vida i que si té alguna cosa a dir-te que ho parleu tranquil.lament fora de l'escola.

Si no li passa , hauras de parlar amb els professors perquè t'ajudin a aturar-ho! però crec que funcionarà que li plantis cara i li diguis el que ens dius a la consulta!

Tens dret a respectar-te! Tu pots!!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: