Logotip de Adolescents.cat
Anoniiima
Anoniiima
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 03/11/15 18:11
nose que pensar
Hi ha un nen que em va dir que li agrado, jo li vaig dir que em semblava mono.
Pero a passat uns dies de aixo i sento algo mes que amistat, fa poc ens vem trobar ell es volia apropar cada cop mes ami fins que va acabar casi al mel canto.
No ens paravem de mirar i somriure.
pero quan xatejem semble mes distant i poc expresiu,
Al principi no era aixi, no s que pensar si ja no li agrado o li an aconsellat que a les ties ens agradan els nens dificiils...
nose si dirli que sento per ell algo mes que amistat o deixaro corre.

Graciies adolecents!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 17:51
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.l

Doncs és natural, ell ja t'ho va dir... Per tant, potser ara té una mica de vergonya. A vegades passa. Potser també necessita anar a poc a poc.

Li pots dir el que sents o esperar-te a veure què va passant i disfrutant de els miradetes. Amb l'amor no cal córrer, a poc a poc també es va disfrutant! I semrpe que vulguis tens la opció de dir-li el que sents!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: